Nyheder

Grækenland ventes at fjerne skat på vin

For at øge offentlige indtægter som led i den græske bailout-plan, introducerede man en punktafgift på vin. Grækerne havde budgetteret med en skatteindtægt på 60 mio. euro, men i realiteten blev det kun til 14 mio. euro. Til gengæld er det illegale salg af vin steget med 70 pct.

Grænsehandelsalliance: Stop nu absurd-teateret!

Grænsehandel er stadig et kæmpe problem, der hver dag gør, at vi går glip af store summer af salg, omsætning og arbejdspladser i Danmark. Hvis politikerne ønsker, at det skal være billigere at være dansker og samtidig løse et stort problem for landdistrikterne, kan de ikke prioritere noget mere oplagt i efterårets økonomiske forhandlinger.

Presseomtale af VSOD

Lanceringen af Danmarks første tendensanalysen af danske destillerier har givet flot omtale af VSOD i pressen.

Ny analyse: Danske spiritusdestillerier - perspektiver på en branche i vækst

Danske spiritusdestillerier er i rivende udvikling i disse år - særligt i vores ydreområder. Derfor er VSOD og Dansk Erhverv undervejs med en ny markedsanalyse af danske destillerier og spiritusproducenter. Analysen ser for første gang i nyere tid nærmere på perspektiverne og vækstpotentialet i branchen. Analysen præsenteres på Børsen onsdag den 26. april 2017 kl. 15.00-16.15.

Ny afgiftsanalyse

VSOD’s nye afgiftsanalyse for 1. halvår 2015 viser, at danskerne betalte knap 910 mio. kr. i afgifter til statskassen i 1. halvår 2015 i forbindelse med køb af vin og knap 580 mio. kr. ved køb af spiritus.